Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden door contact op te nemen met onze directeur Ageeth Russcher. Zij nodigt u uit voor een intakegesprek en een rondleiding.

Intake

De intake is het gesprek tussen de directeur en de ouders van de nieuwe leerling. In dit gesprek vertelt de directeur over IKC Juliana  en op welke manier er onderwijs wordt gegeven. Daarnaast wordt uitgelegd hoe een dag op school eruit ziet en welke methodes er worden gebruikt. Natuurlijk wil de directeur ook graag weten wie u bent en wie uw kind is.
Een ander belangrijk onderwerp is de christelijke identiteit van de school. De directeur vertelt hoe de identiteit wordt vormgegeven op de Juliana en u krijgt de gelegenheid om te vertellen waarom u kiest voor een christelijke school.

Ook belicht de directeur het belang van een goede relatie met  de ouders. Na afloop wordt u door de directeur rond geleid in IKC Juliana.

Inschrijven

Tijdens het intake gesprek krijgt u een inschrijfmap mee. In deze map zit informatie over het IKC en een inschrijfformulier voor onderwijs. Als uw keuze definitief is kunt u het formulier inleveren bij de administratie of via de mail versturen aan administratie@ikcjuliana.nl. De gegevens worden verwerkt in ons systeem en u krijgt van onze administratie een bewijs van inschrijving. Tevens geven we gelijk aan u door wanneer de startdatum is. Ongeveer twee maanden voor de startdatum krijgt uw kind een uitnodiging om te komen wennen. Dit zijn meestal twee dagdelen. U kunt dan ook gelijk kennismaken met de leerkracht van uw kind.