Nieuwe collega’s

Na de zomer krijgen we bij ons IKC nieuwe collega’s die ons team komen versterken. We stellen ze hieronder even aan u voor.

Mijn naam is Marinda Hoogesteger, 20 jaar oud en ik woon in Woudenberg. Ik houd van sporten, creatief bezig zijn en gezellige dingen doen met vrienden en familie. Volgend jaar zit ik in het tweede jaar van de deeltijd pabo. Ik heb heel veel zin om na de zomervakantie te gaan werken op jullie IKC en ik zie er naar uit om jullie te leren kennen!

Volgend jaar is Marinda juf van groep 1

 

Beste ouders, graag wil ik me via deze weg aan jullie voorstellen. Ik ben Jaëlle van Winkoop, 20 jaar oud en vanaf het nieuwe schooljaar zul je mij gaan tegenkomen op de Juliana. Ik zal als onderwijsassistent gaan werken, maar daarnaast ben ik ook op de BSO te vinden. Een combinatie waar ik erg veel zin in heb. Ik houd van lezen en ik vind het erg leuk om dingen te ondernemen met vrienden en familie. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan op IKC Juliana.

Jaëlle werkt volgend jaar op de dinsdag, woensdag en vrijdag bij de BSO en ook als onderwijsassistent in verschillende groepen

 

Ik ben Celine Lammers, 22 jaar oud en vanaf 15 juli getrouwd met Reinard. Eind augustus hoop ik mijn diploma te behalen van de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie (PMKE) en aan de slag te gaan bij IKC Juliana. Ik ben altijd dol op kinderen geweest. Ze ontwikkelen zich op verschillende manieren en elk kind ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo. Daarnaast zijn kinderen lekker eerlijk en daar houd ik van. Ik wil kinderen ondersteunen in de behoeften die zij hebben en meegaan in het tempo waarin zij ontwikkelen. Tegelijkertijd daag ik kinderen uit om zich te ontwikkelen. Ik houd van muziek en zingen en dat hoop ik gedurende de dagen dat ik bij de kinderen ben terug te laten komen. Ik hoop mijn christelijk geloof te kunnen uitdragen in mijn werk en naar de kinderen toe.  Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij IKC Juliana en met u en de kinderen nader kennis te maken.

Celine werkt volgend jaar op maandag, woensdag en vrijdag bij de kinderopvang

Mijn naam is Willemijn Nap en ik woon in Veenendaal. Komend schooljaar hoop ik te starten op IKC Juliana. Met het IKC ben ik al bekend, omdat ik er eerder stage heb gelopen. Ik kijk uit naar een leuk, fijn en leerzaam jaar met de kinderen!
Tot ziens in het nieuwe schooljaar!

Willemijn werk volgend jaar op maandag in groep 5 en woensdag in groep 6

 

Ik ben Nicole Vermeer wonend in Barneveld. Vanaf september zal ik werkzaam zijn op de babygroep bij IKC Juliana. Zelf ben ik getrouwd en moeder van 4 zonen. We zijn kerkelijk meelevend en dit probeer ik ook uit te dragen in het dagelijks leven. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar in de kinderopvang. Naast mijn werk zal ik in september ook starten met de opleiding pedagogiek. Ik zie uit naar onze ontmoeting, tot september!

Nicole is op de dinsdag aanwezig bij de babygroep.