Nieuwe collega’s

Nieuwe collega’s

Na de zomer krijgen we bij ons IKC Juliana nieuwe collega’s die ons team komen versterken. We stellen ze hieronder even aan u voor.

Mijn naam is Esther van Veldhuizen, ik ben 42 jaar, getrouwd met Vincent en samen hebben wij twee kinderen, Thijs en Daan. Voor sommige ben ik geen onbekende omdat ik ook regelmatig bij school te vinden ben om mijn zoon van school te halen. Op dit moment ben ik nog werkzaam op de Prins Willem Alexanderschool in Barneveld, na de vakantie ga ik starten op IKC Juliana. Een nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb. Ik zal een deel IB werk op mij nemen en aan de slag gaan als teamleider van de middenbouw. Graag wil ik samen met de kinderen, leerkrachten en ouders/verzorgers samenwerken aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik kijk met veel plezier uit naar een fijne samenwerking

Ik ben Aline Kampert, 19 jaar en kom uit Harskamp. 

Eind juni ben ik geslaagd voor de opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’.  Sommige zullen mij al kennen, want tijdens het afronden van mijn opleiding, liep ik stage op de babygroep bij de Juliana. Ik heb een hele fijne tijd gehad op deze stageplek en daarom ben ik heel blij dat ik hier mag blijven werken! Ik hoop op een goede tijd hier samen met alle kinderen, collega’s en ouders/verzorgers! 

 

In dit stukje zal ik mezelf kort voorstellen. Mijn naam is Mathilde Bout. Ik kom uit Veenendaal en ik ben 20 jaar oud. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken; dit heb ik ook al van jongs af aan geroepen. Juf worden, dat leek mij geweldig! Dat is gebleken ook 😉. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten of af te spreken met familie en vrienden. Daarnaast volg ik nog de AD-PEP opleiding, als verdieping voor het werken met jeugdigen van 2-18 jaar. Vanaf D.V. volgend cursusjaar mag ik deel uitmaken van het team van de Juliana! Ik kom werken als onderwijsassistent voor de groepen 1 t/m 8. Ik heb er in ieder geval zin in en hoop op een fijne tijd met jullie!

 

Ik ben Marijke van de Beek. Sommigen van jullie zullen mij al kennen als de moeder van Koen, Bart of Janna. Dan heb ik nog een dochter Mieke, die al op het JFC zit. Ik houd van lezen, wandelen, zwemmen, bakken en leuke dingen doen met mijn gezin.

Komend jaar kom ik op het IKC werken als onderwijsassistent. Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit jullie allemaal te leren kennen!

 

 

Mijn naam is Gerrie Luitjes, getrouwd met Frans en trotse moeder van een prachtige dochter. Verder mag ik liefmoeder zijn van de kinderen van mijn man en ben ik inmiddels ook oma. Ik heb vijf jaar met plezier gewerkt op de Koepelschool in Ede. De afgelopen jaren had ik problemen met mijn gezondheid,  maar het gaat nu gelukkig weer goed met mij. Dit schooljaar heb ik gereïntegreerd op de Amaliaschool en vanaf februari 2021 op het IKC Juliana, waar ik les mocht geven aan de instroomgroep.

Na de zomervakantie mag ik op maandag en dinsdag les gaan geven aan groep 3b. Heerlijk om met de kinderen aan de slag te gaan met lezen, rekenen, schrijven en nog veel meer! Maar zeker ook mooi om vanuit mijn geloof een bijdrage te mogen leveren aan de geloofsopvoeding. Op woensdagochtend ga ik als talentbegeleider werken met groepjes kinderen uit de onderbouw.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Verder houd ik van zingen, lezen en lekker wandelen of fietsen. Ik heb veel zin om met de kinderen aan de slag te gaan en hoop u dan ook te ontmoeten!